* * Selamat Datang * ~ * Harap anda berpuashati dengan produk dan harga kami* ~ * Terima Kasih * *

~ SELAMAT DATANG KE BLOGSHOP KAMI.. ~

1st come, 1st serve basis!!!
Insyallah harga berpatutan, kepuasan anda adalah keutamaan kami..
Terima kasih kerana singgah ke blogshop ini dan jangan lupa singgah selalu ya... (' ',)

~ NOT FOR FUSSY BUYER ~
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Semua item yang dah 'SOLD' dan dah dihantar akan di 'delete' bagi memudahkan pelanggan membuat pilihan... :)

Followers

Search

Hello Kitty Jeans (Girl) - RM20

0 komen


#JGB
Jeans Girl Biru Tua
Saiz : 2/3y, 3/4y, 4/5y, 5/6y, 6/7y, 7/8y



Polo Jeans (Boy) - RM20

0 komen


# JBB
Jeans Boy Biru Tua
Saiz : 4y, 8y

# JBH
Jeans Boy Hitam
Saiz : 3y, 4y, 5y, 8y



SET BOY - RM13/SET

0 komen
#SB01
Fireman Biru
Saiz : 3y, 6y


* * * * * * * 


#SB02
Fireman merah
Saiz : 8y


* * * * * * * 


#SB03
Fireman Biru tua
Saiz : 4y


* * * * * * * 


#SB04
Fireman Kelabu
Saiz : 4y


* * * * * * * 


#SB05
Angry bird hitam
Saiz : 98/104(3/4y), 110/116(5/6y)


* * * * * * * 

 #SB06
Angry bird merah
Saiz : 98/104(3/4y), 110/116(5/6y)


* * * * * * * 


 #SB07
Angry bird kelabu
Saiz : 86/92(1/2y) - 3set


INSTANT SHAWLS KIDS - CLEAR STOCK

0 komen
HANYA TINGGAL 6 HELAI LAGI...

JOM GRAB CEPAT2!!



B - 1 helai
G - 1 helai
I - 1 helai
L - 2 helai
M - 1 helai

FIT 2Y ~ 7Y
(dalam gambar ni saya guna tudung yg sama untuk dua2 anak)

KAIN LYCRA
HANYA SARUNG, XPERLU PIN @ LILIT PUN..

RM15 TIDAK TERMASUK POS

SM  =  1 ~ 3 HELAI  =  RM6
   SS    =  1 ~ 3 HELAI  =  RM10



INSTANT SHAWLS KIDS

0 komen
Hai korg.. ada siapa2 penggemar Instant Shawl?
Sekarang tengah trend kot nak bergaya cantik mcm Neelofa gitu.

saya ada jual shawl instant ala2 neelofa UNTUK KANAK2 juga..

Instant shawl yang sangat simple hanya SARUNG je... tak perlu lilit dan pin..
Jom tengok warna apa yg ada ya...



FIT 2Y ~ 7Y
(dalam gambar ni saya guna tudung yg sama untuk dua2 anak)
KAIN LYCRA
HANYA SARUNG, XPERLU PIN @ LILIT PUN..

RM20 TIDAK TERMASUK POS

SM  =  1 ~ 3 HELAI  =  RM6
   SS    =  1 ~ 3 HELAI  =  RM10




Hey... Drop your comment about my products or services here!

HTML Comment Box is loading comments...

~ KUALITI ~

1. Semua pakaian yang dijual adalah pakaian BARU / BUNDLE atau OVERRUN dari kilang yang berkualiti.

2. Anda digalakkan mencucinya sebelum dipakaikan kepada anak2 untuk menjamin kebersihannya.

** Warna baju mungkin berbeza sedikit disebabkan pencahayaan kamera.. **

~ SAIZ ~

1. Saiz yang dipaparkan di sini adalah hanya anggaran kami sahaja, kerana setiap pakaian mempunyai saiz yang berbeza-beza mengikut jenama. Saiz anak-anak kita juga berbeza walaupun sama usia...

2. So, Emak Sofia akan sertakan sekali ukuran baju, seluar atau skirt tu : bahu/pinggang dan labuh. Harap mommies dapat pastikan saiz anak terlebih dahulu sebelum confirm order ya...

3. Setiap pakaian yg dijual TIDAK boleh ditukar atau dipulangkan dan wang tidak akan dikembalikan.

~ HARGA ~

1. Harga yang disiarkan TIDAK termasuk dgn bayaran pos penghantaran.

2. Semua harga yang dipaparkan adalah harga tetap, kecuali ketika harga runtuh @ clearance sale.

3. Hanya Pelanggan Setia sahaja yang akan mendapat ganjaran diskaun 10% setiap kali pembelian. (harga runtuh @ clearance sale tidak ada diskaun ya!!)

~ BOOKING ~

1. Booking boleh dibuat melalui: E-mail: huda_adnan@hotmail.com SMS : 0127627512 (amat dialu-alukan untuk respon yang cepat)

2. Semua pakaian yang dijual adalah berdasarkan 'first come first serve', tetapi ada waiting list tau..!! ;)

3. Booking hanya dibenarkan selama 7 hari sahaja. Selepas itu, jika tiada permintaan untuk dipanjangkan tempoh booking, item akan dibuka kepada orang lain ya (terutama Waiting List)..

4. Kepada Waiting List, anda hanya mempunyai masa 3 hari sahaja untuk pembayaran. Selepas itu, jika tiada permintaan untuk dipanjangkan tempoh pembayaran, item akan dibuka semula untuk jualan.

~ POSTAGE AND COURIER ~

1. Kos penghantaran:-
POSLAJU
Semenanjung - RM7 (for the first 500g)
Sabah/Sarawak - RM9 (for the first 500g)

POST REG. (PARCEL)
Semenanjung - RM7 (Bawah 2kg)

Setiap penambahan 1kg seterusnya +RM1.50.

Sabah/Sarawak - RM8.50 (Bawah 500gm)
- RM10.00 (500g - 1kg)
- RM11.50 (1.1kg - 1.2kg)
Setiap penambahan 500g seterusnya +RM1.50

2. Boleh campur penghantaran dengan pakaian di blogshop ELEGANT MUSLIMAH, BUNDLE KANAK2 & Bundle Baju Dewasa.

3. Penghantaran hanya akan dilakukan selepas bukti bayaran diterima.

4. Saya tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kehilangan, kelewatan atau kerosakkan pakaian semasa proses penghantaran oleh pihak pos.

5. Penghantaran POS MALAYSIA akan dibuat SETIAP HARI AHAD sahaja dan/atau pada bila-bila masa yang saya sempat.

6. Penghantaran PERCUMA pada pembeli sekitar Simpang Renggam & Benut (Selepas 6ptg). Meeting Point di sekitar Maybank atau Public Bank Simpang Renggam dan TARGET Benut.
 

BAJU KANAK-KANAK MURAH Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez