* * Selamat Datang * ~ * Harap anda berpuashati dengan produk dan harga kami* ~ * Terima Kasih * *

~ SELAMAT DATANG KE BLOGSHOP KAMI.. ~

1st come, 1st serve basis!!!

Insyallah harga berpatutan, kepuasan anda adalah keutamaan kami..
Kalau tak puas hati sila berutahu Emak Sofia ye..

Terima kasih kerana singgah ke blogshop ini dan jangan lupa singgah selalu ya... (' ',)


Kos Penghantaran boleh gabung dengan
Closet Mama Iman, Bundle Iman & Elegant Muslimah

~ NOT FOR FUSSY BUYER ~


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Semua item yang dah 'SOLD' dan dah dihantar akan di 'delete' bagi memudahkan pelanggan membuat pilihan... :)

Followers

Search

INSTANT SHAWLS KIDS - CLEAR STOCK

0 komen
HANYA TINGGAL 6 HELAI LAGI...

JOM GRAB CEPAT2!!



B - 1 helai
G - 1 helai
I - 1 helai
L - 2 helai
M - 1 helai

FIT 2Y ~ 7Y
(dalam gambar ni saya guna tudung yg sama untuk dua2 anak)

KAIN LYCRA
HANYA SARUNG, XPERLU PIN @ LILIT PUN..

RM15 TIDAK TERMASUK POS

SM  =  1 ~ 3 HELAI  =  RM6
   SS    =  1 ~ 3 HELAI  =  RM10



Casual Frozen Tutu Dress

0 komen
RM34
Tidak termasuk Postage

Dress

Size 100  : Shoulder 21cm, Chest 25cm, Length 50cm
Size 110  : Shoulder 22cm, Chest 26cm, Length 53cm
Size 120  : Shoulder 23cm, Chest 27cm, Length 56cm
Size 130  : Shoulder 24cm, Chest 28cm, Length 59cm
Size 140  : Shoulder 25cm, Chest 29cm, Length 62cm

Note: Measurements by hand, may differ 1-2cm.





GREEN

STOCK:
100 (3~4Y)
110 (4~5Y)
120 (5~6Y)
130 (6~7Y)
140 (7~8Y)


 

RED

STOCK:
100 (3~4Y)
110 (4~5Y)
120 (5~6Y)
130 (6~7Y)
140 (7~8Y)



Casual Frozen Dress

0 komen
RM30
Tidak termasuk Postage

MATERIAL : POLYSTER

Dress

Size   90  : Shoulder 25cm, Chest 27cm, Length 55cm

Size 100  : Shoulder 26cm, Chest 28cm, Length 58cm
Size 110  : Shoulder 27cm, Chest 29cm, Length 60cm
Size 120  : Shoulder 28cm, Chest 30cm, Length 63cm
Size 130  : Shoulder 29cm, Chest 31cm, Length 65cm

Note: Measurements by hand, may differ 1-2cm.


PRINCESS DRESS

STOCK:
90 (2~3Y)
100 (3~4Y)
110 (4~5Y)
120 (5~6Y)



TEAM DRESS

STOCK:
90 (2~3Y)
100 (3~4Y)
110 (4~5Y)
120 (5~6Y)
130 (6~7Y)

INSTANT SHAWLS KIDS

0 komen
Hai korg.. ada siapa2 penggemar Instant Shawl?
Sekarang tengah trend kot nak bergaya cantik mcm Neelofa gitu.

saya ada jual shawl instant ala2 neelofa UNTUK KANAK2 juga..

Instant shawl yang sangat simple hanya SARUNG je... tak perlu lilit dan pin..
Jom tengok warna apa yg ada ya...



FIT 2Y ~ 7Y
(dalam gambar ni saya guna tudung yg sama untuk dua2 anak)
KAIN LYCRA
HANYA SARUNG, XPERLU PIN @ LILIT PUN..

RM20 TIDAK TERMASUK POS

SM  =  1 ~ 3 HELAI  =  RM6
   SS    =  1 ~ 3 HELAI  =  RM10




Hey... Drop your comment about my products or services here!

HTML Comment Box is loading comments...

~ KUALITI ~

1. Semua pakaian yang dijual adalah pakaian BARU atau OVERRUN dari kilang yang berkualiti.

2. Anda digalakkan mencucinya sebelum dipakaikan kepada anak2 untuk menjamin kebersihannya.

** Warna baju mungkin berbeza sedikit disebabkan pencahayaan kamera.. **

~ SAIZ ~

1. Saiz yang dipaparkan di sini adalah hanya anggaran kami sahaja, kerana setiap pakaian mempunyai saiz yang berbeza-beza mengikut jenama. Saiz anak-anak kita juga berbeza walaupun sama usia...

2. So, Emak Sofia akan sertakan sekali ukuran baju, seluar atau skirt tu : bahu/pinggang dan labuh. Harap mommies dapat pastikan saiz anak terlebih dahulu sebelum confirm order ya...

3. Setiap pakaian yg dijual TIDAK boleh ditukar atau dipulangkan dan wang tidak akan dikembalikan.

~ HARGA ~

1. Harga yang disiarkan TIDAK termasuk dgn bayaran pos penghantaran.

2. Semua harga yang dipaparkan adalah harga tetap, kecuali ketika harga runtuh @ clearance sale.

3. Hanya Pelanggan Setia sahaja yang akan mendapat ganjaran diskaun 10% setiap kali pembelian. (harga runtuh @ clearance sale tidak ada diskaun ya!!)

~ BOOKING ~

1. Booking boleh dibuat melalui: E-mail: huda_adnan@hotmail.com SMS : 0127627512 (amat dialu-alukan untuk respon yang cepat)

2. Semua pakaian yang dijual adalah berdasarkan 'first come first serve', tetapi ada waiting list tau..!! ;)

3. Booking hanya dibenarkan selama 7 hari sahaja. Selepas itu, jika tiada permintaan untuk dipanjangkan tempoh booking, item akan dibuka kepada orang lain ya (terutama Waiting List)..

4. Kepada Waiting List, anda hanya mempunyai masa 3 hari sahaja untuk pembayaran. Selepas itu, jika tiada permintaan untuk dipanjangkan tempoh pembayaran, item akan dibuka semula untuk jualan.

~ POSTAGE AND COURIER ~

1. Kos penghantaran:-
POSLAJU
Semenanjung - RM7 (for the first 500g)
Sabah/Sarawak - RM9 (for the first 500g)

POST REG. (PARCEL)
Semenanjung - RM7 (Bawah 2kg)

Setiap penambahan 1kg seterusnya +RM1.50.

Sabah/Sarawak - RM8.50 (Bawah 500gm)
- RM10.00 (500g - 1kg)
- RM11.50 (1.1kg - 1.2kg)
Setiap penambahan 500g seterusnya +RM1.50

SKYNET
Semenanjung - RM10 (for the first 3kg)
Sabah/Sarawak - RM15 (for the first 1kg)

2. Boleh campur penghantaran dengan pakaian di blogshop T-Shirt Muslimah UKHTI, BUNDLE KANAK2 & Bundle Baju Dewasa.

3. Penghantaran hanya akan dilakukan selepas bukti bayaran diterima.

4. Saya tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kehilangan, kelewatan atau kerosakkan pakaian semasa proses penghantaran oleh pihak pos.

5. Penghantaran POS MALAYSIA akan dibuat SETIAP HARI AHAD sahaja dan/atau pada bila-bila masa yang saya sempat.

6. Penghantaran SKYNET dibuat pada SETIAP HARI BEKERJA (dengan pembayaran sebelum pukul 12tghari).

7. Penghantaran PERCUMA pada pembeli sekitar Simpang Renggam & Benut (Selepas 6ptg). Meeting Point di sekitar Maybank atau Public Bank Simpang Renggam dan TARGET Benut.
 

BAJU BARU KANAK-KANAK MURAH Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez